The Naka Phuket

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kjer prevlada ravnovesje

The Naka Phuket dviguje lestvico turistične industrije na otoku Phuketu na višjo raven z nastanitvijo in storitvami, ki zagotovo presegajo vsa pričakovanja.

Nahaja se na osamljeni plaži Nal Yae, v zalivu Kamala in je verjetno edino letovišče na Phuketu, kjer se ekskluzivna plaža nadaljuje v neokrnjeno pobočje. Dostop je mogoč po gorski cesti, zaradi česar je idealen kraj za tiste, ki si želijo izkusiti edinstveni občutek odmaknjenosti, čeprav boste le 10 km oddaljeni od živahnega nočnega življenja v Patongu.

 

Nastanitev

Vaše ravnovesje izhaja iz 180° pogleda na morje iz vile z bazenom in dotikom nežne sapice z mirne vzpetine. Vseh 95 vil in apartmajev izstopa po vrhunskem dizajnu. Vsaka vila je optimalno integrirala osnovne elemente narave; vodo, nebo, drevo in zemljo, da poživite svoje ravnovesje. Vsaka vila ima elegantno oblikovano previsno spalnico, ki visi 6 metrov čez rob in zaradi tega nudi gostom edinstveno doživetje spanja. Napa Suite je v The Spa stolpu in je edini tip nastanitve brez bazena, ima pa zasebno teraso s pogledom na morje in zunanjo kadjo ter direktni dostop do glavnega bazena. One Bedroom Pool Villa leži na granitni podlagi z delnim pogledom na ocean, le nekaj korakov do obale.

 

Velika je 205 m², ima previsno spalnico, dnevno sobo, lastni balkon in vrt. One Bedroom Pool Villa Deluxe Ocean View ima dodatno čudovit pogled na morje. One Bedroom Pool Villa High Bay ima garantirano najboljši pogled na zaliv Nakalay. One Bedroom Beachfront Pool Villa je takoj ob plaži, na ravnem, poleg čudovitega pogleda na morje ima še svojo zelenico. One Bedroom Beach Access Pool Villa je prav tako direktno na plaži, le par korakov do morja. Malce je dvignjena nad plažo, tako da je tudi spalnica previsna. Two Bedroom Pool Villa je dvo nadstropna in meri 256 m², dodatno ima še svoj vrt ali balkon. V eni spalnici ima zakonsko posteljo, v drugi pa dve ločeni postelji, dnevno sobo in zasebni bazen s pogledom na morje.

 

Ne priporočamo za starejše osebe zaradi številnih stopnic. Idealna je za družine in daljše bivanje, saj spominja na dom z vsem možnim udobjem. Two Bedroom Family Pool Villa je prav tako dvo nadstropna, vendar pa je večja, saj se baha kar s 437 m². Za večje družine ali družbe pa imajo na voljo tudi Three Bedroom Pool Villo, s prostornimi tremi spalnicami, dnevno sobo, bazenom s pogledom na morje.

 

Kulinarika

V vrhunskih restavracijah vam postrežejo z ekskluzivno kulinariko, vsaka jed na njihovem menuju je pripravljena iz svežih sestavin. Ob čudovitem pogledu na morje – zahodno obalo otoka Phuketa, vam svetovno priznani chefi pripravijo širok izbor jedi in pijač z enim samim ciljem – da doživite najboljšo 

kvaliteto in storitve na otoku Phuketu. The Wiwa je glavna restavracija, ki je odprta ves dan. Tu vam bodo postregli s klasičnimi in popularnimi Tajskimi specialitetami ali specialitetami zahoda, pa tudi s kakšnimi presenečenji - predvsem v obliki nenavadnih kombinacij okusov.  V baru in pekarnici The Nana, ki je le nekaj korakov do plaže, boste z veseljem posedeli in se sprostili, kaj popili in prigriznili, ob opazovanju sončnega zahoda. The Meka, ki v prevodu pomeni nebo, je restavracija na višjem nivoju, s 180° pogledom na zaliv Nakalay. Tu vam bodo postregli s paleto zdravih jedi in pijač na svežem zraku ob čudovitem razgledu. Obroke pa vam lahko po vaši želji postrežejo tudi v zasebnosti vaših vil.

 

Aktivnosti

Vsi gostje v vilah boste imeli lastne bazene, na voljo pa vam je tudi olimpijski bazen. Svojo energijo boste lahko porabili tudi v popolnoma opremljenem fitnes centru.

 

Storitve

Po želji vam lahko uredimo hotelski prevoz iz letališča, hitri prehod skozi kontrole na letališču ob prihodu do prevzema prtljage. Na voljo imajo redne prevoze v turistični Patong, pralnico, varuško za vaše otroke. Po celotnem posestvu imate brezplačni Wi-Fi. Izkušeno osebje vam bo lahko pomagalo pri organizaciji izletov po otoku ali na sosednje otoke.

 

Center dobrega počutja

The Napa Spa, ki pomeni »Nebeški spa« se nahaja v 5-nadstropnem stolpu, ki je moderno oblikovan. Umetni slap teče neprekinjeno od vrha do dna stolpa. Osnovni koncept Napa Spa je, da se dobro počutimo le z naravnim zdravljenjem po univerzalnih skrivnostih štirih tajskih naravnih elementov: zemlja, voda, veter in ogenj. Bogata izbira tretmajev pokriva celotno telo – na voljo so  vam osnovne masaže, pa vse do specialističnih terapij in paketov za razvajanje. Pri terapijah uporabljajo bogato zbirko zelišč, sadja in cvetlic.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ