Villa Hortensia

Čikat, Mali Lošinj

Villa Hortensia - prelepa vila v zalivu Čikat na Malem Lošinju, pred kratkim obnovljena in luksuzno opremljena.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Otok Lošinj je poznan po blagodejnem zraku in bogati vegetaciji. Vila je obkrožena s čudovitim vrtom, ki skriva pogled na zunanji ogrevani bazen z morsko vodo in odprtim prostorom za masaže. Zasebna plaža je direktno pred vilo.

 

Villa Hortensia je prava izbira za romantike, odlična za poročno potovanje, ali pa celo za poročni obred, mala praznovanja in tudi poslovne sestanke. Vilo je možno najeti le v celoti, vaši družbi pa na ta način zagotavlja absolutno zasebnost in diskretnost.

 

Vila je tudi član Small Luxury Hotels – Private Residences, kjer se popolnoma prilagodijo vašim željam.

Nastanitev

Vila ima 10 spalnic v treh nadstropjih. Vse sobe imajo terase s pogledom na morje in zaliv Čikat, jedilnico s teraso in prostorno dnevno sobo z barom. Dnevno sobo lahko preuredite tudi v sobo za sestanke, tako da v času vaših počitnic opravite tudi poslovne zadeve v sproščenem okolju. Kopalnice so marmornate, s tušem in kadjo in talnim gretjem, v večini sta tudi dva umivalnika. Opremljene so s klimatsko napravo za gretje ali hlajenje, LED HD TV v spalnici in dnevni sobi, minibarom, pripomočki za kuhanje kave ali čaja in sefom.

Kulinarika

Ob prihodu vas bo pričakal zasebni prijazni strežnik s pijačo za dobrodošlico in vam povedal, da vam je na voljo za vsako vašo željo kadarkoli. Samo za vas je na voljo kadarkoli tudi zasebni chef, ki bo pripravil jedi pred vami in uporabljal le najbolj kvalitetne sestavine, somelier pa vam bo pomagal pri izbiri najboljšega vina iz bogate zbirke med več kot 400 znamkami. Chef lahko za vas priredi posebni kuharski tečaj, kjer se naučite uporabiti prave sestavine, sveže nabrane z vrta ali pa pravkar ujeto ribo z ribiškega čolna pred vilo.

Aktivnosti

Svojo telesno pripravljenost lahko vzdržujete v fitnesu, uživate v toplih in hladnih kopelih ali pa v finski savni in masaži na prostem v posebnem vrtu za popolno sprostitev.

Center dobrega počutja

Sprostitev je zagotovljena v centru dobrega počutja s finsko savno in Kneippovim fitnesom, za storitve zdravstvene estetike pa je v sosednjem hotelu Bellevue tudi Spa klinika.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ