VINORODNA DOLINA HUNTER VALLEY

Hunter Valley, Novi Južni Wales

Vinorodna pokrajina s preko 150 vinskimi kletmi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Dolina Hunter obiskovalcu nudi pokušino vsega najboljšega v življenju - od vrhunskih vin in jedi za sladokusce, do čudovitih možnosti nastanitve in izvrstnih dogodkov. V najobiskanejši avstralski vinorodni pokrajini je preko 150 vrhunskih vinskih kleti, vinogradov in restavracij brez primere. Pobegnite proč od vsakodnevnega vrveža in uživajte v razvajanju pa najsi bo to v spa centru, ob čaši vina ali pa med igro golfa.

 

Pustolovščina za ljubitelje vina

Z luksuznim vozilom vas poberejo pred vašim hotelom. Prvi postanek bo v parku z avtohtonimi avstralskimi živalmi, kjer se lahko okrepčate z jutranjim čajem. Pot vas bo nadalje vodila po vinskih kleteh v krajih, polnih kulinaričnih presežkov in dih jemajočih razgledov. Poskusili boste lahko vrhunska vina in sire.

Skupina največ 17 potnikov. Odhodi od ponedeljka do petka.

Vinorodna dolina Hunter Valley

Privoščite si dan gurmanskih užitkov ob kozarcu vina kot so Semillon, Shiraz, Chardonnay in Cabernet Sauvignon. Ogledali si boste eno od najboljših vinskih kleti in ob pokušini vina spoznali postopke pridelave vrhunskih vin. Dan boste nadaljevali s kosilom ter raziskovanjem trgovinic z dobrotami v vasi Hunter Valley Garden Village.

Velika skupina do 50 potnikov. Odhodi vsak dan.

Hunter Gatherer's

Izlet je namenjen tistim, ki ste v dolino prišli z lastnim vozilom, odhodi iz Sydneyja namreč niso možni. Obiskali boste 4-5 vinskih kleti. Naučili se boste kombinirati kar 9 vrst vina in 9 vrst sirov. Kosilo bo v lepem vremenu med vinogradi - lokalni sir, organski piščanec, dimljena postrv, kisle kumarice, kruh in olive. Zimski jedilnik vključuje bogato enolončnico. Po kosilu sledi ogled pivovarne s pokušnjo piva. Za konec še kombinacija čokolade in vina. Med potjo boste verjetno uzrli tudi prosto živeče kenguruje.

Skupina največ 14 potnikov. Odhodi vsak dan.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
vsak dan
Cena:

 

  • Pustolovščina za ljubitelje vina
  • Vinorodna dolina Hunter Valley
  • Hunter Gatherer's