Wild Coast Tented Lodge

Narodni park Yala (J), Šrilanka

Wild Coast Tented Lodge - edinstveni luksuzni šotori ob Indijskem oceanu sredi divje narave

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Oblikovalci podjetja Nomadic Resorts so avtorji posebnih šotorov, ki se nevidno vklapljajo v naravo. Narejeni so iz naravnih materialov, oblika pa spominja na velike skalnate gmote, ki so na plaži v okolici. 28 šotorov je postavljenih v obliki leopardje šape – najbolj slavnega prebivalca v regiji. Bar in restavracija obkrožata ogromni bazen.

Nastanitev

Šotor v obliki kokona meri 55 m², ima visok obokan strop in pogled na divjino skozi dvojno zasteklene stene. Notranjost je opremljena v šik kolonialnem stilu z modernimi dodatki, ima posteljo z okvirji ter ročno izdelano bakreno prostostoječo kad. Temna tikova tla in svetle šotorske stene se prijetno skladajo s temnimi usnjenimi dodatki in popravljenim starim kovinskim orodjem, kar ponazarja eklektično in oblikovno vodeno estetiko. Štirje šotori so obrnjeni proti plaži in imajo zasebne bazene. 16 kokonov pa so po 4 skupaj okoli vodnih nahajališč. Nahajališča privabljajo različne vrste ptic in dvoživk, ki jih lahko opazujete z vaše terase pred šotorom. Za družine z otroki imajo posebni del, kjer imajo zraven osnovnega še dodatni šotor velikosti 20 m², v katerem sta dve ločeni postelji, kjer lahko bivajo otroci. Vsi šotori so klimatizirani, imajo minibar, zvočni sistem Sonos in brezplačni Wi-Fi.

Aktivnosti

V bližnjem narodnem parku Yala lahko vidite leoparde – tam jih je največ na svetu! Prevzela vas bo raznolika in bogata narava, polna monsunskih gozdov, travnikov, svežih vodnih nahajališč, močvirij in peščenih plaž, kjer lahko opazujete stopinje različni ptic in drugih živali.

Kulinarika

Gostje lahko uživate v kreativnih, dnevno spreminjajočih se jedilnikih gurmanske pristne šrilanške kulinarike v restavraciji, na voljo so tudi zelo zdravi jedilniki. Privoščite si koktajl ob sončnem zahodu ali pa posebni piknik na peščenih sipinah s čudovitim pogledom na Indijski ocean. Ko se vrnete s safarija, pa vas pričakujejo koktajli in prigrizki v prelepem vrtu ob plaži.

Center dobrega počutja

The Sanctuary Spa so tropska nebesa za vse navdušence dobrega počutja. Spa se nahaja med oceanom in gostim grmičevjem, vedno pihlja svež oceanski vetrič, kar ga naredi še bolj posebnega.

Pri tretmajih uporabljajo dve naravni sestavini – čaj in cimet, pa naj bo to v masažnih oljih ali pilingih.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ