ZABAVIŠČNI PARKI ZLATE OBALE

GOLD COAST, QUEENSLAND

Tematski parki za mlade in mlade po srcu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Zlata obala je avstralska ključna turistična destinacija, kjer je zabave na pretek tako za mlade kot mlade po srcu. Slovi po tematskih zabaviščnih parkih, dih jemajočih plažah in subtropskih deževnih gozdovih. Bohoti se s 70 km neprekinjene obale z rumeno mivko in 26 nadzorovanimi plažami. Od mivke in deskanja lahko sledite cestam v notranjost, kjer se vam odpre čarobni svet bujnih gozdov, narodnih parkov, mirnih vasi, obrtnih delavnic in veličastnih razgledov.

 

V okolici Brisbana je vrsta tematskih parkov. Srečajte se z avstralskimi živalmi, se zapeljite z vratolomno železnico ali pa si oglejte predstavo z delfini, ki vas bo zagotovo navdušila!

 

Sea World je dom pritlikavih pingvinov, delfinjih družin, polarnih medvedov in drugih živali, tudi morskih psov med katerimi lahko celo zaplavate. Warner Bros. Movie World je tematski park za ljubitelje filmov, atrakcije v parku pa temeljijo na slavnih filmskih junakih in filmskih uspešnicah družbe Warner Bros. Wet'n'Wild Water World bo navdušil vse ljubitelje morskih pustolovščin, toboganov in različnih atrakcij, povezanih z vodo. Australian Outback Spectacular vam predstavi pristno Avstralijo skozi veličastno predstavo, zraven pa uživate v odlični avstralski večerji na žaru. Paradise Country je zanimiva kombinacija avstralskih doživetij, od pestovanja koal do iskanja zlata in opalov, konjskih predstav, ovac, ponijev itd. Prava majhna avstralska farma! Dreamworld bo navdušil ljubitelje adrenalina, ki bodo uživali v vratolomnih atrakcijah kot npr. stolp groze, klešče ali ciklon.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Cena: