ZNAMENITOSTI SYDNEYJA

SYDNEY, Novi Južni Wales
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Znamenitosti Sydneyja - velika skupina

Dopoldanski ali popoldanski izlet. The Rocks, The Heads, China Town, Darling Harbour, Double Bay idr. Obiščite »stol gospe Macquarie« s čudovitim pogledom na opero in most Harbour Bridge. Kratek oddih na plaži Bondi Beach, znani po reševalcih iz vode in ležernem življenjskem stilu. Alternativa je popoldanski izlet z razglednimi točkami Milsons Point in Arabanoo za čudovite fotografije ter postanek na plaži Manly Beach z mivko med prsti. Možen kombiniran celodnevni izlet.

Velika skupina do 50 oseb.

 

Znamenitosti Sydneyja - majhna skupina

Vaš dan se začne v vašem hotelu, kjer se boste srečali z vašim vodnikom. Najprej si boste ogledali najstarejši predel mesta The Rocks. To je rojstni kraj mesta Sydney. Ogledali si boste bivše prostore zapornikov, kavarne in prvo avstralsko cerkev.

Sledijo čudoviti Botanični vrtovi v središču mesta. Na poti si boste ogledali parlament, kovnico, katedralo itd. Ta del posti boste zaključili pri Stolu ge. Macquarie na morskem nabrežju s čudovitim razgledom na most Harbour Bridge in operno hišo.

Pot boste nadaljevali v Woolloomooloo, Kings Cross vse do zaliva Rushcutters Bay, kjer bo postanek za kosilo v marini.

Po kosilu si boste ogledali še zanimiva sydneyjska predmestja, kjer so doma bogati in slavni. Pot boste zaključili pri slavni plaži Bondi Beach, kjer bo krajši postanek. Morda si privoščite sladoled. 

Sledi še ogled Oxford Street in predela Paddington s čudovitimi butiki in očarljivo arhitekturo, nato pa povratek do vašega hotela.

Majhna skupina do 12 oseb.

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Cena: