GRAN HOTEL BAHÍA DEL DUQUE RESORT

Costa Adeje, Tenerife | Španija

Večna pomlad v kolonialnem slogu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Gran Hotel Bahía del Duque Resort na otoku Tenerife v Atlantskem oceanu leži v predelu Costa Adeje. Luksuzno letovišče črpa navdih iz kulture Kanarskih otokov, ki se odraža tako v kolonialnem slogu kot stilu oblačenja osebja, ki temelji na tradicionalnih oblačilih iz regije. Obdaja ga 6 hektarov subtropskih vrtov, ponaša pa se s fitnes centrom, elegantnimi sobami z balkonom in pogledom na plažo Duque ter edinstvenim Thalasso Spa centrom.

Nastanitev

Izbirate lahko med sodobnimi sobami in elegantnimi vilami in suitami. Obdajajo jih bujni vrtovi z dih jemajočim pogledom na Atlantik. Naselje nudi izvrstne dodatne storitve kot so strežaj in zasebni solarij. Vse sobe so sodobno opremljene, vile pa se lahko pohvalijo z zasebnimi bazeni, 24 urno storitvijo strežaja in »à la carte« aromaterapijami.

Kulinarika

Ponujajo osem restavracij, kjer boste lahko razvajali svoje brbončice in se odpravili na pravo kulinarično potovanje. Nudijo mednarodne, italijanske, azijske in seveda tudi kanarske specialitete, ki jih lahko pokusite v restavraciji Las Aguas, ki jo zastopa vrhunski kuharski mojster Braulio Simancas.

Aktivnosti

Otok Tenerife je znan po svoji edinstveni vulkanski naravi in izjemnem spomladanskem podnebju. Privilegirana lega Gran Hotela Bahía del Duque Resort ob obalah Atlantskega oceana, čudovito podnebje in edinstvena pokrajina otoka Tenerife poskrbijo, da boste lahko uživali v svojih najljubših športih. V okviru hotela vam je na voljo skvoš, tenis in fitnes center z raznimi vadbami … V bližini najdete tudi golf igrišče in vodni park Siam.

Center dobrega počutja

Spa center leži med aromatičnimi vrtovi in je obdan z vulkanskimi kamni ter ponuja različne tretmaje in masaže, ki temeljijo na terapevtskih koristih morske vode. Ponujajo talasoterapevtski bazen, zasebno spa suito, turško kopel, savno, kozmetični salon, pilates, jogo in meditacijo.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
vse leto
Cena:
že od 1.120 € na osebo na teden
  • obdobje 01.06.-13.07.2017
  • obdobje 25.08.-12.10.2017
  • odrasla oseba v dvoposteljni sobi tipa "twin garden view"
  • 7 nočitev zajtrkom
  • letalski prevoz ni vključen v ceno
že od 1.330 € na osebo na teden
  • obdobje 14.07.-24.08.2017
  • odrasla oseba v dvoposteljni sobi tipa "twin garden view"
  • 7 nočitev z zajtrkom
  • letalski prevoz ni vključen v ceno

 

Otrok do 12 let z dvema odraslima: brezplačno

 

Ostalo:

Gostom so v hotelu na voljo različni tipi nastanitve (dvoposteljne sobe, suite "junior", suite, "casas ducales" z različnimi tipi sob in suit). V ceniku navajamo samo osnovni tip nastanitve, in sicer dvoposteljne sobe "pogled vrt" ali "pogled morje". Za družine z dvema otrokoma so na voljo različni večji tipi nastanitve. Za točno ceno potrebujemo podatek o številu odraslih in številu otrok ter njihovo točno starost v času potovanja.

 

Informativna cena za letalski prevoz:
  • že od 370 eur na osebo (iz Benetk z Iberio)