Domes Noruz Chania

Chania, otok Kreta, Grčija

Domes Noruz - razpustite si lase in uživajte v glamurju

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Ko vas igrivi ambient popolnoma novega modernega resorta prepriča, da si razpustite lase in enostavno uživate!

Prava izbira za vse, ki iščete glamur. Domes Noruz Chania je član prestižne skupine Autograph Collection Hotels, ki dovoli vstop butičnim hotelom, ki so nekaj posebnega in dajo velik poudarek na detajle v vseh pogledih.

 

Noruz pomeni prvi dan pomladi, ko se narava začne prebujati in tako tudi Domes Noruz Chania ponuja novost, inovacijo in se osredotoča na vse kar je modernega.

Nahaja se le nekaj kilometrov iz mesta Chania, 25-minutna vožnja vas loči do letališča. Ima naravno peščeno plažo, ima pa tudi dva skupna bazena.

Nastanitev

Vseh 83 sob in suit je unikatnih, opremljenih z malimi bazeni, zunanjimi jakuziji, ali pa večjimi bazeni z možnostjo razgleda na morje ali bazen. Nekatere so v dveh nadstropjih. Karkoli boste izbrali, vas bodo v prostoru pričakale zemeljske barve in nežne blede sence, ogromna okna in čudovite terase z nepozabnimi pogledi. Pohištvo je skrbno izbrano, design pa je minimalističen, kar se odlično vklaplja v naravo.

Kulinarika

Posebno kulinarično doživetje je vsak obrok posebej – v Raw baru, kjer se koktajli čudovito mešajo z vašim najljubšim sušijem ali sašimijem, ali pa okusne tradicionalne krečanske jedi z modernim priokusom v restavraciji Topos. Prirejajo tematske gastronomske večere, ko gostijo svetovno znane kuharske chefe. Margarita koktajl ali osvežujoče hladne pijače iz enega od treh barov vas bodo prijetno ohladile po dolgem sproščujočem dnevu po sončenju, med opazovanjem najlepših sončnih zahodov pod zvezdnatim nebom. Večere popestri DJ, kakšna modna prireditev ali umetniški in kulturni dogodki.

Center dobrega počutja

Soma Spa je fantastičen ogromen wellness center z notranjim bazenom, tretmaji, kjer uporabljajo priznano lepotno kozmetiko Elemis, masažnimi sobami, savno, hamamom in lepotnim salonom ter fitnes centrom.

Haute Living

Če najboljše ni dovolj dobro za vas, potem izberite "Haute Living"! Svet ekskluzivnega udobja ni na voljo le v sestrskem hotelu Domes of Elounda, ampak tudi v Domes Noruz. "Haute Living" vključuje posebne nastanitve Sublime Lofts SV in različne suite Haven. Naj bo za vas dobro le najboljše, zato izberite nastanitev na popolnoma drugem nivoju in izkusite najvišji možni nivo storitev brez primere.

Storitve "Haute Living" v Domes Noruz v ceni vključujejo polpenzion v restavracijah Topos Restaurant, Raw Bar in Domes Beach (»Meal Around Half Board«). Ob najmanj 7 nočitvah boste imeli priložnost pokusiti odlične lokalne jedi tudi v eni od restavracij v starem jedru mesteca Chania. Minimalno bivanje je 3 noči, rezervacija mest v izbrani restavraciji je obvezna en dan prej.

Vsi gostje "Haute Living" ste deležni izjemne pozornosti. Ob prihodu prejmete modno torbo za na plažo, ki vsebuje dva modna saronga »Sun of a Beach™«. Udeležite se lahko tečaja mešanja koktajlov. Brezplačno vam zlikajo do 5 kosov oblačil. Na voljo vam je vrhunska kozmetika Elemis®. Najpomembnejše pa je, da boste za hitro in enostavno komunikacijo prejeli svoj mobilni telefon, preko katerega boste lahko komunicirali z vodjo programa »Haute Living« in osebjem, ki skrbi za dobro počutje gostov »Haute Living«.

 

Domes New Normality Protokol

Domes resorti delujejo pod strogim nadzorom Marriott International, WHO in države Grčije.  Nekatere od obstoječih in objavljenih storitev morda v času vašega obiska ne bodo možne, ali pa bodo ponujene v drugačni obliki. Za več informacij kliknite na: Domes New Normality in se pozanimajte o podrobnostih pred vašim potovanjem.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
1.10.-3.11.2022

 

Cena:
10% popust

Popust 10%: 

  • rezervacija do 24. 6. 2022
  • za bivanje 1. 10. - 3. 11. 2022 
Bonus:

Pri vseh tipih sob pri izbiri Haute Living Selection: 

- brezplačno bivanje za 3. in 4.  odraslo osebo v sobi

- "Dine Around" polpenzion

 

Odrasla oseba: od 17 let naprej

Ostalo:

Cene ne vključujejo: 

lokalne takse, ki se plača v hotelu: 4 EUR na sobo na noč 

 

Letalski prevoz je za doplačilo, pokličite nas za najugodnejšo ponudbo