JW MARRIOTT

Le Morne (JZ), Mauritius

Najboljša izbira na Mauritiusu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel je svoja vrata odprl konec leta 2012. Leži v zavetju gore Le Morne, ob idilični plaži, obdan z mirno turkizno laguno. V bližini je soteska The Black River Gorges, slapovi Chamarel in druga mauricijska naravna čudesa. St Regis je sinonim za vrhunsko kakovost, ki zadovolji najvišja merila. Vse temelji na čudoviti, oblikovno čisti okolici ter diskretnih storitvah z osebnim pristopom. Hotelsko recepcijo nadomesti vaš strežaj, ki med drugim poskrbi tudi za prijavo in odjavo.

Nastanitev

Vse sobe, suite in nove vile presegajo pričakovanja. Elegantno opremljene v tradicionalnem kolonialnem slogu s kreolskimi vplivi predstavljajo ekskluzivno luksuzno nastanitev na Mauritiusu. Ležijo v objemu tropskih vrtov, s kuliso lesketajočega se oceana za ozadje. Vile imajo zasebno biserno kopel, neskončni bazen, ogrevan bazen, teraso in bar z zasebnim kuharjem.

Kulinarika

Ponujajo različne restavracije in bare, kjer boste lahko razvajali svoje brbončice. Restavracija Le Manoir Dining Room vam postreže z mešanico kreolske in francoske kuhinje, Simply India z indijskimi dobrotami in začimbami, v The Boathouse strežejo lahka kosila ob prijetni »lounge« glasbi, Atsuko in Floating Market pa nudita mešanico azijskih dobrot. Bar 1904 se zvečer spremeni v živahen kraj z živo džez glasbo in odličnimi koktajli, med katerimi ne gre zgrešiti lokalne priredbe koktajla Bloody Mary (Creole Mary).

Aktivnosti

Ponujajo bazene, fitnes in spa center, teniška igrišča in različne vodne športe, kar predstavlja veliko možnosti za rekreacijo. Imajo tudi zasebni kino ter organizirajo različne izlete. 

Center dobrega počutja

Spa center združuje brezčasno eleganco s pomirjujočimi tretmaji, kjer bodo usposobljeni terapevti poskrbeli za oživitev telesa, uma in duha. Ponujajo holistične terapije, nego telesa in obraza, razstrupljanje telesa in različne masaže.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ